maj 7, 2021

Velkommen til Sarahs Hestemassage

 

Hejsa  og tak fordi du har tilmeldt dig Sarahs Hestemassages mailliste.

Hvis du kigger i din indbakke, så skulle der gerne allerede ligge en mail klar og vente på dig 😊

Hvis du ikke har fået mail, så tjek din spambakke.

Er mailen fra mig røget i spam, så kan du undgå det sker igen ved, at oprette mig som en kontakt. Så vil dit spamfilter være mere venligt indstillet.

Jeg glæder mig til at dele viden om heste, nyheder og gode tilbud og services fra mig til dig.

Har du spørgsmål eller feedback til den viden, eller de nyheder og tilbud du får eller helt andre ting som du tænker jeg måske kan hjælpe dig med at svare på, så er du altid meget velkommen til, at skrive til mig.

Endnu en gang tak fordi du har lyst til at være på min liste.

Vil du have endnu mere viden og input fra Sarahs Hestemassage, så er du også meget velkommen i min Facebookgruppe Forstå din hest hvor du også kan møde andre med interesse for større hesteforståelse og vidensdeling.

Skulle du have lyst til at melde dig af min mailliste igen, kan det altid gøres med et enkelt klik nederst i seneste mail fra mig.