december 11, 2020

Kend din hest til husbehov

Til dig, der vil vide mere om hvordan din hest fungerer – på en let måde

Er du nysgerrig på hvordan din hest fungerer? Og hvordan det hele hænger sammen? Har du måske endda flere bøger stående hjemme på hylden om hestens anatomi?  Men som du aldrig har fået læst, men bare bladret lidt i, fordi det alligevel blev liiidt for tørt og støvet? 

Eller synes du bare heste er drønspændende, uanset om det handler om at ride, passe dem, tale om dem og lære om dem i enhver afskygning?

Så er dette kursus noget for dig!

Onlinekurset, KEND DIN HEST TIL HUSBEHOV, giver  DIG viden om hestens anatomi og fysiologi -så det bliver lettere, at forstå din hest og din ridning -UDEN du skal læse dig helt skeløjet.

 

Du kan hente kurset HER

 

Kurset giver dig et solidt indblik i din hests anatomi og fysiologi.

Du får i dette kursus leveret viden, der traditionelt er lidt tungt og tørt mere levende og relevant og kurset kræver ikke at, du hverken er anatominørd eller latinkyndig for at få et godt udbytte i form af en bedre forståelse for sammenhængene i hestens krop.

Kurset er for dig, der rigtig gerne vil forstå din hest endnu bedre -indefra og ud, men som går lidt død i tykke anatomibøger på engelsk eller som er træt af tusind brudstykker af blandet viden, når du søger på nettet

Jeg har drøvtygget de tygge bøger for dig og scrollet nettet i timevis og lavet grovsortering for dig, så du populært sagt får en solid rundvisning i hestens indre -og hvordan dét påvirker i det ydre.

 

Dit udbytte af kurset:

Når du har set dette kursus, bliver det lettere for dig, at spore ind på om udfordringer i træningen eller din hests adfærd i virkeligheden stammer fra problemer i hestens krop og ikke at den fx mangler træning eller uddannelse, er fræk, uvillig eller doven osv.

Du får bedre styr på hvordan din hests krop virker og bliver med dette kursus skarpere til både, at forstå hvilke mekanismer der er i spil når du rider og træner din hest OG styrker din evne til, at se, om din hest fungerer optimalt.

Fokus er lagt på, at det du lærer skal føles relevant i forhold til din dagligdag med din hest, så du bedre kan forstå den.

Så ikke så meget latin, men til gengæld en masse praktisk anskuelighedsundervisning med masser af illustrationer om hvordan en hest ‘der virker’ fungerer og hvad der sker, når balancen skrider i svinget -og hvordan du som rytter/ejer/part kan genkende signalerne på når noget er galt.

 

Dette lærer du:

 • SI leddet -hvad er det og hvorfor er der så meget bøvl med det?
 • Forskellen på sener og ligamenter.
 • Hvordan muskler er opbygget og virker.
 • Hvorfor vi allesammen er (eller bør være) så bange for gaffelbåndsskader.
 • Tungen, kæbeleddets og tungebenets betydning.
 • Viden om hestens hjerne og hvordan den virker.
 • Hestens adfærd i forhold til dens fysiologi.
 • Hvordan du selv tjekker din hests krop.
 • Den udbredte misforståelse om hestens knæ.
 • Og meget meget mere.

 

Jeg stiller desuden også skarpt på:

 • Muskler
 • Sener
 • Bindevæv
 • Led
 • Hvirvelsøjle(hals og ryg)
 • Indre organer
 • Hjerne og nervesystem
 • Ansigtets muskler og udtryksevne
 • Adfærd i forbindelse med stress, smerte og kommunikation med mennesker og heste

 

Er det lige noget for dig? Så tilmeld dig med det samme 🙂

 

Alle emnerne vil blive præsenteret, så de giver direkte relevans for dig som hestemenneske og rytter.

Det betyder at fokus vil være på en generel forståelse af hvordan hestekroppens mekanismer fungerer -især i samspil med hinanden- og mindre på tørt nørderi, som fx latinske navne og betegnelser og hvor mangle knogler eller muskler en hest har og hvad de allesammen hedder. Det er nemlig det du helt selv kan lære ved, at terpe udenadslære i ganske almindelige anatomibøger.

 

Sådan foregår kurset.

Når du melder dig til, får du fri adgang til tre indholdsrige videoer med hvert deres tema, samt ekstra videoer med spørgsmål fra tidligere kursister og mine svar OG tre flotte hæfter med illustrationer, tekst og plads til dine egne noter. Lige til, at printe ud.

Alt materiale ligger online. Det betyder, at du kan gå til det fra både computer, tablet og smartphone som det passer dig. Når som helst og så ofte du ønsker. Du vil have varig adgang til alt materialet.

Hver video har sit eget tema:

Del 1: Hestekroppens anatomi og fysiologi. Bevægeapparat, bindevæv, muskler led, organer. teori til dybere forståelse af balance og ubalance hos din hest.

Del 2: Sådan tjekker du let selv om din hests anatomi og fysiologi er i balance (bonusmodul, med forringet billede og lydkvalitet -men godt indhold 😉  )

Del 3: Hestens hjerne og nervesystem, kranie, kæbeled, tungeben, ansigtets anatomi og adfærd.

Kurset er en redigeret udgave af seminarrækken af samme navn, der blev sendt over ialt tre live onlinewebinarer i november 2020.

Det betyder, at jeg har redigeret alt ‘øh og bøh’ og anden fyldsnak fra livesendingerne væk, så du står med det rene indhold.

 

Ok. Det lyder godt: Meld mig til med det samme!

 

 

Hvorfor dette kursus?
Jeg ønsker at formidle anatomi og fysiologi, så det kommer ned på jorden -og ind i stalden- til glæde for både mennesker og heste.

For i forhold til, at sikre gode rideoplevelser og stor trivsel for hestene, er viden alfa og omega.

Mange ride- og adfærdsmæssige udfordringer bunder i problemer i hestens krop. Og de fleste skader og sygdomme der ikke bliver opdaget i de tidlige stadier og som når, at udvikle sig mere alvorligt, kunne være blevet opdaget tidligere med den rette viden om kroppens funktion.

Større forståelse for anatomi og fysiologi vil kunne forebygge dette bedre.

Og den forståelse af hestens krop vil jeg rigtig gerne hjælpe med, at dele.

 

Så vil du være klogere på din hest og dens indre? Så KLIK HER

 

Din investering i dette kursus, er sølle 445 kroner! 

Det vil sige cirka det samme, som et pænt underlag. Bare mere nyttigt 😀 

Eller sagt på en anden måde; det samme, som et impulskøb nede i den lokale hesteshop af fx tre poser hesteguffere og en grim trense, der var på mode forrige år, som du kom til at købe, bare fordi det var billigt 😉

Så vil du have liiidt mere end det, så skynd dig at melde dig til nu!

Du kan endda vælge, at hakke betalingen over i to og bare betale 222,50 kr nu og her og vente med resten til næste måned – og dén model koster ikke engang ekstra!

OG du kan OGSÅ tilmelde dig med Mobile-pay!
Så skal du bare sende 455 kroner (og ja, det er inklusiv moms, naturligvis) til Mobilepay nr 12388 og VIGTIGT! HUSK at skrive BÅDE dit navn og din email adresse, i kommentarfeltet!

Så er du tilmeldt om et øjeblik!

 

Og hvem er så jeg?
Jeg hedder Sarah Christiansen og jeg er indehaver af Sarahs Hestemassage, der som navnet angiver naturligvis masserer heste. Jeg benytter  mig nu også af flere andre behandlingsmetoder. Blandt andet af kraniel osteopati, Functionel Indirect Technique (FIT), reiki og andre manuelle og energetiske behandlingsteknikker, der alle kræver, at jeg har et grundigt indblik i hestens anatomi og fysiologi.

Jeg har desuden udgivet adskillige onlinekurser i blandt andet Hestemassage til husbehov, Blid afspænding til din hest og flere andre emner og har afholdt live kurser over hele landet gennem en årrække.

Derfor er jeg også vant til, at formidle mit stof, så mine tilhørere ikke falder helt i søvn og vigtigst af alt; at de får masser af forståelse og aha-oplevelser.

For mig er det ikke nok, at vide en masse og blæse mine tilhørere bagover med en masse uforståeligt, internt overnørderi og latinske betegnelser, hvor deltagerne i sidste ende går hjem og føler sig mere forvirrede end berigede med ny viden.

Så er du til jævnt dansk og et kursus der kan lære dig mere om din hest helt ind i krogene, så:

Meld dig til nu 🙂