september 14, 2019

Løsgjorte skuldre på tre uger

kontakt sarahs hestemassage

Løsgjorte skuldre på tre uger -sådan løsgør du hestens skuldre, opnår bedre ridning og forbedrer din hests gang.

Kender du det her:

Din hest snubler lidt i skoven. Hiver en bom ned med forbenet lidt oftere end hvad sjovt er. Eller det er svært at få skuldrene på plads i dressuren. Enten skyder den skulderen ud, eller falder ind i volten.

Det kan også være den bare er møgtung i hånden eller tripper afsted som en anden lille frøken og du drømmer om en hest, der greb bare en smuuule mere frem med sine iøvrigt lange smukke forben….

Hvis du kan svare ja til noget af ovenstående, så har du et lille problem.

Fx at din hest godt kunne have bedre skulderfrihed 😉 

Ovenstående problemer er nemlig typiske tegn på en hest med spændinger i skulderregionen!

hest skulderproblemer løsgjort onlinekursus
løsgjorte skuldre onlinekursus

Men der er hjælp at hente!

Dette kursus giver dig både en tre ugers plan og en hel palette af enkle, men effektive værktøjer du kan bruge for, at løsgøre din hests skuldre!

Og ved du hvad man siger? Tre uger er lige det der skal til for, at grundlægge en ny god vane 🙂

SÅ, når du følger dette kursus, ja så bliver du puffet lige ind i en ny god vane, som du og din hest får gavn af. Både her og nu -og på den lange bane. 

For løsgjorte skuldre er essentielle for, om hesten overhovedet kan gøre det du beder den om. Men mere om det i kurset 🙂

Sådan lærer du, at løsgøre din hests skuldre:

Kurset er bygget op i overskuelige trin. Grundtemaet er ‘kend din hests skuldre’ og ‘sådan løsgør du hestens skuldre og vedligeholder den opnåede smidighed’

De manuelle teknikker du lærer, bliver lagt ind i et tre ugers program der gør, at din hest får optimal mulighed for en mærkbar forbedring af skulderfrihed.

Jeg regner med det bliver en fest; der er jo heste med -og forhåbentlig også dig 😀 

Prisen for alt dette? Kun 450 kroner!

Det kan du knap og nap få et lækkert underlag for! 

Så hvad siger du? Skal du med?                 Så klik her             -Så får du hele kurset tilsendt  lige om et øjeblik 🙂

Hvem har glæde af kurset?

Kurset er for dig og din hest/pony uanset ridestil eller træningsform.

Både for dressurheste (uanset om så du rider moderne, klassisk, aka, akr, pleasure, bbh eller….), gangsartsheste, spring-, jagt- og militaryheste, skovtursheste, trickheste eller ja…kom selv med flere…. (bare din hest ikke er skadet, for så er det dyrlæge og professionel behandler du har brug for)

 

Hvornår har din hest glæde af kurset?

Naturligvis, hvis du ved, at din hest har spændinger  eller indskrænket bevægelsesfrihed i skuldrene .

Og det er der rigtig mange heste der har.

Det har de, fordi heste fra naturens hånd bærer størstedelen af deres vægt på forparten og dette forstærkes så af rytterens vægt.

På kurset lærer du naturligvis hvordan du fjerner spændingerne og igen får en hest med lækre løsgjorte skuldre, der kan hjælpe din hest til lethed fortil og en masse andet (som jeg kommer ind på i kurset, så nok om det her).

 

spring hest hestemassage løsgjorte skuldre

Hvis din hest ingen problemer har med sine skuldre, så er det jo fantastisk dejligt! Men du kan stadig have glæde af kurset. For du lærer at spotte problemer før de udvikler sig og at forebygge stive skuldre.

Så ja kurset er for alle heste, bare de ikke står skadede eller medicinerede (smertestillende, beroligende, antiinflammatorisk). OG for alle ryttere 😉

Derfor håber jeg, at du har lyst til, at blive klogere på din hest og få nye redskaber til bedre ridning og en hest med større bevægelsesfrihed og lethed fortil. 

Ja tak. Send mig kurset med det samme!

  

Og hvad er det så du får, sådan helt præcist?

Du får 16 gennemarbejdede trin, der består af videoer og illustrationer med emner som;

  • Tre-ugers plan, der giver dig det bedste udbytte af kurset.
  • Hvordan tjekker jeg hestens skuldre
  • Hvordan mærker jeg spændinger i hestens skulderparti
  • Sådan får du et hurtigt overblik over din sadel
  • Sådan behandler du spændinger i skulderpartiet (massage, bindevævs teknikker, FIT teknikker oma)
  • Sådan mobiliserer du hestens skuldre
  • Sådan vedligeholder du smidigheden i din hests skuldre
  • Og sådan understøtter du din træning kreativt.

Kurset er bygget op over en tre ugers plan, der giver optimal mulighed for en mærkbar forskel.

Du får også mulighed for, at få inspiration fra en masse andre hestefolk undervejs.

Du kan nemlig signe op i en lukket Facebookgruppe, KUN for jer, der deltager på dette kursus. 

Her er et space hvor du kan få svar på spørgsmål der måtte opstå undervejs og hvor du kan dele billeder, videoer og beretninger om dine og din hests oplevelser undervejs.

Og hvor du også kan følge gruppens andre deltagere, deres heste og deres forløb og på den måde blive endnu klogere på dig selv og din hest.

Jeg ved fra andre kurser, at det er en SUPER måde både, at holde sig inspireret og til, at lære endnu mere end man ville ved “bare”, at følge kursusmodulerne. I en FB gruppe kan der jo komme alt muligt spændende op fra ‘den virkelige verden’ undervejs, som du også kan lære en masse af.

Sammen lærer vi bedre!

hest gaber
onlinekursus

Du kan se kurset hvor du vil, når du vil og så ofte du ønsker!

Hele kurset er enkelt at bruge og ligger online, så du altid kan gå til det. Uanset om du sidder hjemme foran computeren eller står i stalden med din telefon og lige skal have genopfrisket en af øvelserne.

Når du har købt kurset, har du altid adgang til hele kursusindholdet og kan se det så ofte du vil. 

 

Er det svært og tager det lang tid?

Nej, øvelserne er ikke svære, at lære og rutinerne du lærer kan kombineres på forskellige måder og tager fem til ti minutter pr gang.

Mens du følger tre-ugers programmet, vil der være øvelser hver, til hveranden dag. Men når du har været gennem kurset kan du bruge øvelserne efter behov i hverdagen med din hest. Kurset vil også lære dig, at vurdere hvornår der er behov for de behandlinger og øvelser du har lært.

Om din hest går grandprix eller er hygge skovturshest, så vil den have godt af øvelserne i dette kursus. Både forebyggende mod skader og stivhed og til, at opnå forbedret smidighed, skulderfrihed og bedre forbensaktion.

Og alle kan lære dem; både heste og mennesker.

Øvelserne du lærer bringer dig godt og sikkert igennem en daglig rutine, der kommer rundt om hele hestens krop og holder din hest sund og smidig.

Så forkæl dig selv og din hest med en uopslidelig julegave, der holder langt ind i fremtiden og kun bliver bedre jo mere du bruger den. Den er vedligeholdsfri og eneste bivirkning er risiko for bedre ridning og en besparelse på 45%

løsgjorte skuldre onlinekursus sarahs hestemassage

Anbefalinger af 'Løsgjorte skuldre på tre uger' fra andre kursister:

 

"Tusinde tak for et meget spændende kursus 😍❤

Jeg har fået opbygget en rigtig god rutine med massage, stræk og træning, og det er noget der er kommet på det ugentlige træningsprogram for at blive! 🦄

I går havde jeg en UTROLIG god ridetur! Min hest var langt mere smidig i skuldre og forpart, og jeg kunne meget nemmere hjælpe hende med at balancere sig.

Det gav følelsen af at vi endelig bevæger os opad på træningsskalaen! 😍

Mange taknemmelige hilsner

- unghesten og rytter 🦄🌸"

 

Diana Belling Hansen

"Dolce og jeg vil gerne sige tak for at godt og inspirerende kursus. Vi har haft stor glæde af både massage og strækøvelser."

 

Karin Juul

"Min hest blev strukket og masseret idag.

Han blev helt saglig - lukkede luft ud, hang helt skæv på bagparten, slappede af i halsen, og underkæben hang 😂  Det var rigtig skønt, at han nød det."

 

Tine Rehné Jensen.

"Tusind tak for kurset. Jeg giver det 5 ud af 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

For mig var det spændende og lærerigt, at have fokus på et enkelt område på hesten - Lærerigt at komme i dybden. 

Og jeg fik en noget mere afspændt hest. Til undervisning idag, synes jeg også forbedring var synlig og havde nemmere ved at få min hest rundet til begge sider.

Så for mig har det givet synlig og mærkbar effekt med mere smidighed i hesten.

Jeg har også brugt 3-ugers kurset med min 3-årige hest, der lige er startet på rideheste-livet.

Underviseren har ikke set hende i 14 dage. Og jeg har redet hende 2-3 gange om ugen. Underviseren var vildt begejstret for fremgangen, fordi min unghest var meget mere på plads i skuldrene, som underviseren har været meget fokuseret på. Selvfølgelig hjælper ridningen, men jeg har nu også stærk tiltro til at massage og stræk har hjulpet. For rideheste livet er hårdt og svært i starten.

Jeg var lidt spændt på hvor meget dette 3-ugers kursus ville give, nu hvor jeg har de øvrige kurser, men jeg fik nørdet noget mere, og fik genopfrisket nogle ting, som har givet gevinst hos mig.

Så jeg giver kurset her 5 ud af 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

 

Matilde Vejnø Lund