september 14, 2019

Løsgjorte skuldre på tre uger

løsgjorte skuldre onlinekursus

Nu skal du høre; jeg har gået og strikket et nyt onlinekursus sammen:

Løsgjorte skuldre på tre uger -sådan løsgør du hestens skuldre, opnår bedre ridning og forbedrer din hests gang.

Meget fornemt ik!? 😉

Meeen…kender du det:

Du har et lille problem;  fx at din hest godt kunne have bedre skulderfrihed.

Den snubler måske lidt i skoven, hiver en bom ned med forbenet lidt oftere end hvad sjovt er, eller det er svært at få skuldrene på plads i dressuren. Enten skyder den skulderen ud, eller falder ind i volten. Det kan også være den bare er møgtung i hånden eller tripper afsted som en anden lille frøken og du drømmer om en hest, der greb bare en smuuule mere frem med sine iøvrigt lange smukke forben….

(Ovenstående problemer er nemlig typiske tegn på en hest med spændinger i skulderregionen!)

Og vupti; du falder over et onlinekursus, der praler af, at kunne hjælpe dig. 

Du tænker; “Tjek! Dén tager jeg!” Og når det ligger i indbakken, så tænker du; “Fedt. Det må jeg så liiige få set på ved lejlighed. Når jeg har tid. Som i ‘ikke lige nu’. Men det løber jo heller ingen vegne, for nu har jeg jo købt det”.

Og kender du det der med, at det er hér kurset og de gode intentioner strander?

Man kommer ikke videre. Man ærger sig, men udskyder alligevel.

MEN denne gang, kan det blive det anderledes.

For dette kursus har jeg nemlig tænkt mig, at lave lidt mere snedigt 😉

Sammen med selve onlinekurset, så kommer du nemlig også til, at blive stillet foran en udfordring. Endda en tidsbegrænset en!

Kurset løber over tre uger. Du bliver fulgt hele vejen. Du får bidder af kurset hen over de tre uger. Og adgangen til kursusindholdet lukkes igen efterhånden. På den måde får du liiige et ekstra puf i ryggen, så du denne gang ikke kommer til, at gå og ærge dig over, at du har investeret i noget, du alligevel ikke bruger. For når man ved, at skidtet lige pludselig er væk, så gør det altså et eller andet ved motivationen. Snedigt ikk?! (Og jeg ved kun dette her fordi jeg selv har flere kurser liggende og grine af mig på den måde, nederst i min indbakke…)

Og ved du hvad man siger? 21 dage er lige det der skal til for, at grundlægge en ny god vane.

når du følger dette kursus, ja så bliver du puffet lige ind i en ny god vane, som du og din hest får gavn af. Både her og nu -og på den lange bane. For løsgjorte skuldre har virkelig meget at sige for, om hesten overhovedet kan gøre det du beder den om. Men mere om det i kurset 🙂

Du får også mulighed for, at få inspiration fra en masse andre hestefolk undervejs.

For det bliver nemlig ikke bare “dig og mig og en video” på dette kursus!

Jeg har lavet en lukket Facebookgruppe, KUN for jer, der deltager på dette kursus. Her kommer der til, at være et space hvor du både kan få peptalks, feedback og svar på spørgsmål fra mig.

Og hvor du kan dele billeder, videoer og beretninger om dine og din hests oplevelser undervejs.

Dele erfaringer og følge de andre deltagere i deres proces. Det er nemlig noget af det mest inspirerende, at lære sammen.

Jeg ved fra andre kurser, at det er en SUPER måde både, at holde sig selv til ilden, men også til, at lære endnu mere end man ville ved “bare”, at følge kursusmodulerne. I en FB gruppe kan der jo komme alt muligt spændende op fra ‘den virkelige verden’ undervejs og som du også kan lære af.

(Så hvis du deltager, så lov mig; giv den max gas inde i gruppen med billeder, videoer og beretninger. Don’t be shy)

Kurset starter d. 1. oktober og løber i tre uger. (Hver videoinstruktion bliver lukket ned efter en uge, så den sidste video vil du kunne se i en uge efter kurset er slut)

Du får instruktioner i dryp hen af vejen i ‘trin’ der sendes til dig via mails. Grundtemaet er ‘kend din hests skuldre’ og ‘sådan løsgør du hestens skuldre og vedligeholder den opnåede smidighed’

Og desuden bliver der krydret op med hvad der viser sig behov for undervejs, inde i FBgruppen.

De manuelle teknikker du lærer, bliver lagt ind i et tre ugers program der gør, at din hest får optimal mulighed for en mærkbar forbedring af skulderfrihed.

Jeg regner med det bliver en fest; der er jo heste med -og forhåbentlig også dig 😀 

Prisen for alt dette er latterlig lav: 150 kroner!

Og skulle du undervejs redde dig en influenza, en ond deadline eller en bestialsk bunke lektier, så du bare slet ikke kan nå, at følge kurset alligevel, så er det faktisk muligt, at du kan købe livstidsadgang til kurset for bare en hundrekrone mere.

Oooog til allersidst i kurset, kommer der også en bonusoverraskelse, som er en total hemmelighed lige ind til den ikke er det mere 😉

Hvad siger du?

Skal du med?

Klik her

(Vil du have livstidsadgang til kursusindholdet? Så vælg denne knap: Dit for altid 🙂  )

-Så får du første mail lige om et øjeblik 🙂

 

“Men hvem er kurset for? Skal man være dressurrytter eller hvad?”

Kurset er for alle, der har en sund og rask hest uanset ridestil/træningsform.

Både for dressurheste (uanset om du rider moderne, klassisk, aka, akr, pleasure, bbh eller….), gangsartsheste, spring-, jagt- og militaryheste, skovtursheste, trickheste eller ja…kom selv med flere….

Kurset er for dig, der har en hest med spændinger i skuldrene.

Og det er der rigtig mange heste der har.

Det har de, fordi heste fra naturens hånd bærer størstedelen af deres vægt på forparten og dette forstærkes så af rytterens vægt.

På kurset lærer naturligvis hvordan du fjerner det og igen får en hest med lækre løsgjorte skuldre, der kan hjælpe din hest til lethed fortil og en masse andet (som jeg kommer ind på i kurset, så nok om det her).

Hvis hesten ingen problemer har med sine skuldre, så er det jo fantastisk dejligt! Men du kan faktisk stadig have glæde af kurset. For du lærer at spotte problemer før de udvikler sig og at forebygge stive skuldre.

Så ja kurset er for alle heste, bare de ikke står skadede eller medicinerede (smertestillende, beroligende, antiinflammatorisk).

OG for alle ryttere 😉

SÅ håber vi ses. Husk du skal tilmelde dig senest d. 30. september!

Og bemærk lige, at kurset IKKE kan købes efter denne dato.

Kurset “Løsgjorte skuldre på tre uger+challenge”, er altså en ‘once in a lifetime’ mulighed.

Så skynd dig, at hop med, hvis du også ønsker en hest med større bevægelsesfrihed og lethed fortil: 

 Tilmeld til kursus+challenge NU  

Tilmeld til kursus+challenge+livstidsadgang NU  

 

 

Men kurset lander jo lige midt i efterårsferien!

Jamen er du ikke ude hos hesten hele efterårsferien? Haha.  Nå, men hvis du for en gangs skyld har sluppet tøjlerne og er taget på lidt ferie for, at vise familien, at du faktisk godt kan andet end, at gå i ridebukser, så fortvivl ikke! 

Kurset er stadig noget for dig:

For du kan godt holde nogle dage fri undervejs: for det du lærer vil du jo altid vide og kunne bruge fremover 🙂 -og der er ingen eksamen til sidst, så  derfor kan du bare “strække” programmet ud over længere tid…det bliver det kun bedre af 😉 “

 

Og her vil jeg så lige indskyde, at du faktisk kan vælge om du bare vil tilmelde dig kursus+tre ugers challenge og med åbent kursusmateriale i fire uger i alt, for 150 kr

Det gør du HER

 

ELLER om du HELLERE

Vil bede om livstidsadgang med det samme. Det kommer kun til at koste sølle 100 kr mere, så det bliver næppe nogen økonomisk ruin (når man tænker på hvad det koster at have hest i forvejen! haha). Så vil du det, så kan du tilmelde dig kursus+challenge INKLUSIV livstidsadgang for kun 250 kr ialt lige HER

 

Og hvad er det så du får?

Det du får er 1-2 mails om ugen i tre uger. Disse mails indeholder forskellige trin (videoer og illustrationer) med emner som;

  • hvordan tjekker jeg hestens skuldre
  • hvordan mærker jeg spændinger i hestens skulderparti
  • sådan får du et hurtigt overblik over din sadel
  • sådan behandler du spændinger i skulderpartiet
  • sådan mobiliserer du hestens skuldre
  • sådan vedligeholder du smidigheden i din hests skuldre
  • og sådan understøtter du din træning kreativt.

Kurset er bygget op over en tre ugers plan, der giver optimal mulighed for en mærkbar forskel.

For at hjælpe dig godt igang, opretter jeg også en eksklusiv, lukket Facebookgruppe, hvor der kommer små tillægsvideoer og peptalks.

Og hvor jeg står til rådighed for spørgsmål og feedback…feedback, på de videoer, billeder du lægger op og de udfordringer, som du står i!

Desuden kan du følge gruppens andre deltagere, deres heste og deres forløb og på den måde blive endnu klogere på dig selv og din hest.

Sammen lærer vi bedre!

 

Denne unikke model bliver kun afholdt denne ene gang. Sidste frist for tilmelding er 30. september. Derefter lukkes der for tilmelding og vi starter med første trin d. 1. oktober.

Ok. Forstået. Meld mig til nu, med det samme! (for KUN 150 kroner)

 

-Og hvis du har noget andet DU gerne vil vide, så spørg bare, ikk 🙂

Jeg håber vi ses til kursus og tre ugers challenge 🙂

De heste hilsner fra Sarah.