november 27, 2016

Handelsbetingelser, ansvar og ophavsret samt persondatabeskyttelse/privatlivspolitik.

Virksomhedsoplysninger

Virksomhedens navn: Sarahs Hestemassage

Indehaver: Sarah Christiansen

Mail: info@sarahshestemassage.dk

Tel: 6070 9330

Adr: blå karamel 334, 1440 København K

CVR:37695327

Alle viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet.

Rabatter og tilbud kan ikke kombineres.

Sarahs Hestemassage tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Betingelser ved behandlinger udført af Sarahs Hestemassage:

Bestilling af massage til din hest:

Sker ved telefonisk henvendelse eller via mail. Jeg svarer tilbage hurtigst muligt med tilbud om dato og tid.  Afregning af behandlinger sker direkte i stalden i forbindelse med behandlingen kontant eller med Mobile Pay på nr 12388.

Faktura kan eftersendes.

Aflysning:

Aflyser du din tid til behandling mindre end 24 timer før aftalt tid, faktureres med 200,00 kroner.

Udeblivelse -dvs jeg kører forgæves til stalden hvor hesten er oplyst opstaldet- faktureres med fuldt beløb for behandling og kørsel.

Såfremt jeg nødsages til at aflyse en aftale tilbydes du snarest en ny tid.

Vilkår for hestemassage:

 • En hestemassage varer en, til halvanden time, eller efter hestens behov
 • Hesten skal være klar i stalden, tør og ren over hele kroppen og være uden dækken.
 • Hesten skal være sikkerhedsmæssigt forsvarligt bundet eller holdes af ejer.
 • Underlaget må være jævnt og skridsikkert.
 • Du skal være tilstede når jeg kommer, så jeg kan se hesten i bevægelse og få svar på relevante spørgsmål.
 • Du behøver ikke at være tilstede under selve massagen, hvis jeg kender hesten og den er almindeligt rolig.
 • Efter massage skal hesten gå en tur eller sættes i skridtmaskine i mindst 10 minutter, for optimal udskillelse af affaldsstoffer fra musklerne.
 • Jeg masserer ikke heste der får smertestillende eller beroligende medicin. Det er meget vigtigt!
 • Jeg skal oplyses om eventuel anden medicin hesten får ved bestiling
 • Jeg skal oplyses om eventuelle skader, udfordringer eller farlig adfærd fra hesten inden besøg.
 • Har hesten en smitsom sygdom, virus, bakterie, hoste mm skal jeg informeres om dette ved bestilling. Opstår symptomer akut skal jeg informeres inden jeg ankommer til stalden så evt forholdsregler kan tages.
 • Jeg masserer ikke drægtige hopper.
 • Hestemassage kan ikke stå i stedet for dyrlægebesøg, forsvarlig ridning og pleje.
 • Jeg er naturligvis forsikret for alle tilfældes skyld.

Betingelser ved køb/booking af ‘live’ og onlinekurser:

Betalingsmuligheder

Ved bestilling af online kurser og live kurser tilbyder jeg flere mulige betalingsmetoder. Den mest sikre, og den betalingsform jeg anbefaler alle kunder, er at betale med et betalingskort eller mobilepay. Jeg accepterer følgende korttyper: . Visa/Dankort . Visa . Visa Electron . MasterCard . MasterCard Debit . Maestro Online

Ønsker du betaling via bankoverførsel kan dette aftales ved personlig henvendelse på mail.

Jeg kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb – hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan jeg ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

      

Bestilling

Når du har afgivet en bestilling på kurser, onlinekursus såvel som livekursus, vil du modtage en online bekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte mig. Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag som din ordre er afsendt. Når du handler med Sarahs Hestemassage indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse bedes du venligst sende os en mail på info@sarahshestemassage.dk

Jeg har alle viste varer på lager og afsender din ordre inden for 24 timer. Jeg sender altid bestillinger i indkommende rækkefølge.

Returnering og fortrydelsesret

Når du handler hos  Sarahs Hestemassage har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele, at du fortryder købet og derpå returnere varen. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

Der ydes 14 dages fortrydelsesret for alle produkter og ydelser med mindre andet er aftalt. På online kurser, er der 14 dages fortrydelsesret, med mindre produktet er taget i brug. Er produktet taget i brug, bortfalder fortrydelsesretten. Produktet betragtes som taget i brug, når der er logget ind på kurset og der er registreret brugeraktivitet på kurset. Jævnfør følgende: “Forseglede varer: Du har ikke fortrydelsesret på visse former for forseglede varer, hvis du har brudt forseglingen.Det gælder for lyd- og billedoptagelser, computersoftware og varer, der af hygiejniske grunde er forseglede.”

For live kurser gælder 14 dages fortrydelsesret efter køb. Dog senest afmelding en uge før kursusdagen, hvis du ønsker refundering af indbetalte beløb. Hvis du ikke afmelder dig før, er du velkommen til at give pladsen videre til en interesseret eller kontakte mig for evt aftale om deltagelse på et senere kursus, hvis det er muligt og jeg kan afsætte din plads, således, at jeg ikke har noget tab. Jævnfør: “Varer og ydelser i forbindelse med fritids- og kulturtilbud. Det kan fx være logi, forplejning, billeje og anden transport og billetter til kulturtilbud, når der er aftalt en dag eller en periode”

Ved aflysning eller ændring af dato, tid og sted foranlediget af Sarahs Hestemassage, af live kurser, tilbydes du deltagelse på næstkommende kursus eller fuld refundering af dine penge.

Reklamation

Der ydes 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Sarahs Hestemassage på mail info@sarahshestemassage.dk i rimelig tid efter varens modtagelse.

Du bedes informere os om problemstillingen, så detaljeret som muligt.

Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. Disse registreres kun i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger, såfremt dette ønskes. For at du kan indgå aftale med os på Sarahs Hestemassage, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, med det formål at kunne levere varen korrekt til dig. Personoplysningerne registreres hos Sarahs Hestemassage, og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcist hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor. Kun Sarah Christiansen, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Som registreret hos Sarahs Hestemassage, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed, rettes til Sarahs Hestemassage via e-mail info@sarahshestemassage.dk

Ansvar og ophavsret angående kursusmateriale.

Alt materiale fra SarahsHestemassage.dk tilhører Sarahshestemassage.dk og er underlagt loven om ophavsret og må derfor ikke kopieres, videregives, videresælges, deles online og på sociale medier eller bruges i undervisningsøjemed uden skriftligt samtykke fra Sarahshestemassage.dk ved Sarah Christiansen.

Dette gælder videoer, lydfiler, fotos, illustrationer og tekst i enhver form.

Sarah Christiansen/Sarahshestemassage.dk kan ikke stilles til ansvar for eventuelle fejl eller fejlfortolkninger og er derfor ikke ansvarlig for for utilsigtede resultater eller oplevelser, der følger anvendelsen af information og vejledning i kursusmateriale  og rådgivning fra Sarah Christiansen/Sarahshestemassage.dk

Syge og skadede heste skal altid have dyrlæge før noget andet og er du det mindste i tvivl, opfordres du til altid at søge dyrlæge eller andre relevante fagfolk.

Teknikker du lærer af Sarahshestemassage.dk må ikke træde istedet for medicinsk behandling uden først at have kontaktet praktiserende dyrlæge.

Teknikker du lærer af Sarahshestemassage.dk er et supplement til god ridning, management og dyrlægebehandling. Ikke en erstatning herfor.

Brug altid sund fornuft og konsultér kyndige og relevante fagfolk i al omgang med heste.

Privatlivspolitik

Indsamling og opbevaring af personoplysninger.

Samtykke.

Når du har tilmeldt dig nyhedsbrev fra Sarahs Hestemassage accepterer du at modtage e-mails til den tilmeldte e-mailadresse med viden, tips, trick, konkurrencer, , info om kurser online og live, info om behandlinger og øvrige ydelser, samt tilbud om salg fra Sarahshestemassage.dk

Du modtager e-mails så længe det er relevant. Det vil i praksis sige indtil du ikke ønsker e-mails fra Sarahshestemassage.dk længere.

Du kan altid afmelde dig nyhedsbreve ved henvendelse til Sarahshestemassage.dk på mail info@sarahshestemassage.dk eller ved klik på afmeldingslink nederst i tilsendte mails.

Har du købt onlinekurser hos Sarahshestemassage.dk opbevares navn og email, da tilgangen til disse er afhængig af din e-mail adresse.

Øvrige oplysninger som telefonnummer eller evt andet kan altid slettet/ændres.

Du kan altid få ændret/opdateret dine oplysninger ved henvendelse til mail info@sarahshestemassage.dk

I forbindelse med køb registreres og gemmes navn, e-mailadresse, evt telefonnummer, adresse og betalingsoplysninger.

Dine oplysninger behandles altid efter gældende lovgivning.

Dine oplysninger bliver udelukkende brugt til det formål de er indsamlet til og videresælges ikke.

Dine oplysninger behandles efter gældende lovgivning af nødvendige samarbejdspartnere for at kunne yde dig den nødvendige service som fx betaling, tilsendelse af nyhedsmails, kvitteringer og fakturaer, kursusmateriale mm.

Blandt tredjeparter findes Easyme.dk

Du kan altid få oplyst hvilke data Sarahshestemassage.dk ligger inde med og få dem ændret eller slettet.

Al henvendelse bedes rettet til 

Sarahshestemassage.dk

 1. Sarah Christiansen

Mail: info@sarahshestemassage.dk

Tlf nr: 60709330