februar 9, 2023

Ansvar og ophavsret

Ansvar og ophavsret angående kursusmateriale.

Alt materiale fra SarahsHestemassage.dk tilhører Sarahshestemassage.dk og er underlagt loven om ophavsret og må derfor ikke kopieres, videregives, videresælges, deles online og på sociale medier eller bruges i undervisningsøjemed uden skriftligt samtykke fra Sarahshestemassage.dk ved Sarah Christiansen.

Dette gælder videoer, lydfiler, fotos, illustrationer og tekst i enhver form.

Sarah Christiansen/Sarahshestemassage.dk kan ikke stilles til ansvar for eventuelle fejl eller fejlfortolkninger og er derfor ikke ansvarlig for for utilsigtede resultater eller oplevelser, der følger anvendelsen af information og vejledning i kursusmateriale  og rådgivning fra Sarah Christiansen/Sarahshestemassage.dk

Syge og skadede heste skal altid have dyrlæge før noget andet og er du det mindste i tvivl, opfordres du til altid at søge dyrlæge eller andre relevante fagfolk.

Teknikker du lærer af Sarahshestemassage.dk må ikke træde istedet for medicinsk behandling uden først at have kontaktet praktiserende dyrlæge.

Teknikker du lærer af Sarahshestemassage.dk er et supplement til god ridning, management og dyrlægebehandling. Ikke en erstatning herfor.

Brug altid sund fornuft og konsultér kyndige og relevante fagfolk i al omgang med heste.