onkel dindes julekalender sarahs hestemassage

Elsker du heste, hjerternes fest og tror du stadig på julens magi?

NB. Når du bestiller Onkel Dindes Julekalender giver du samtidig tilladelse til, at Sarahs Hestemassage må sende dig emails med blandt andet viden om heste, gode tilbud og info om kurser og andre ydelser fra Sarahs Hestemassage.

Onkel Dindes Julekalender er firetyve korte fortællinger og budskaber, hvor min rare og kloge gamle hest Dinde, sammen med andre heste, en hund og et rådyr, fortæller med kærlighed om dem selv og deres relation til os mennesker og hvordan vi kan gøre hver dag til juleaften for hinanden og gøre vores indbyrdes venskaber og forståelse på tværs af arter endnu varmere og dybe

Hvordan kan en hest lave en julekalender?

Det siges, at juleaftens nat, kan dyrene tale.

Men jeg ved, at de taler til os hver dag hele året rundt.

For dyrene har meget på hjerte, som de gerne vil dele med os, når bare vi lytter.

Jeg har ikke altid været lige dygtig til at lytte.

Og selv når jeg har hørt dyrene tale til mig, har jeg ikke troet mine egne ører.

Men ved, at lære telepati -og at stole på at det faktisk er virkeligt det jeg oplever- har jeg fået så mange smukke indsigter i hvad min kære gamle ‘Onkel’ Dinde og andre dyr tænker og føler.

På et tidspunkt gjorde Dinde mig det klart, at jeg skulle dele disse budskaber.

Det var svært; for mon ikke ‘alle’ nu vil tro, at jeg er blevet slør?!

Men hvem kan sige nej til verdens sødeste hest?

Og da det hele handler om fred, forståelse, kærlighed og venskab, så tænkte jeg, at der ikke kunne være noget bedre tidspunkt til endelig at dele det, end her i den søde juletid.

Og samtidig give Sarahs Hestemassage lov til, at sende emails med blandt andet viden om heste, gode tilbud og info om kurser og andre ydelser.

En julekalender for dig og din hest

 Onkel Dindes Julekalender, er først af alt for dig der elsker heste.

Dig med det åbne sind, der altid af et godt hjerte ønsker at forstå hestene bedre og som tror en lille smule på både julemagi og telepati.

Du vil garanteret have glæde af julekalenderen og dens indsigt i heste og andre dyrs sind og sjæl uanset om du er helt ny med heste, eller gammel og garvet.

Børn og barnlige sjæle,  unge og voksne ‘fornuftige’ mennesker, vil uden tvivl glædes over de vise dyrs budskaber til os mennesker.

Uanset om du hører til Hestefolket, eller bare elsker alle dyr i almindelighed.

Med Onkel Dindes Julekalender får du:

Hver dag, fra den første til den fireogtyvede december, får du hver morgen en mail med dagens afsnit af Onkel Dindes Julekalender.

Det er en lille tekst jeg har skrevet ned, præcis som jeg har fået den sendt af dagens dyr.

Sat op med dejlige billeder.

Sendt som en printvenlig PDF som du kan åbne direkte, downloade eller printe ud og hænge op, eller samle til en lille hyggelig julebog, som du kan tage frem år efter år.

 

(Julekalenderens forside ser sådan her ud. Den får du så snart du har bestilt. Så kan du fx hænge den op i stalden og glæde dig til 1. december)

pil
onkel dindes julekalender forside halm stald

Du kan læse dagens afsnit præcist når du vil.

Så selvom du måske har travlt i juletiden, så kan du finde dig en stund lige når det passer dig, til at hygge dig med din julekalender.

-Måske i et hjørne af boksen eller løsdriften, mens din hest gumler sit hø-

Du får desuden eksklusive super-rabatter på udvalgte produkter fra Sarahs Hestemassage, som du kan gøre brug af, hvis du vil give dig selv eller din hest en ekstra julegave.

 

Altsammen uden at tage een eneste krone op af lommen!

Når jeg melder mig til, giver jeg samtidig tilladelse til, at Sarahs Hestemassage må sende mig emails med blandt andet viden om heste, gode tilbud og info om kurser og andre ydelser fra Sarahs Hestemassage.

En julekalender fra hjertet, fortalt af Dinde og andre vise dyr, i samarbejde med  Sarahs Hestemassage.